Wat doet OVcare

OVcare BV heeft een brede expertise en ervaring in dagelijkse schoonmaak, specialistische reiniging, facilitaire & logistieke ondersteuning.

Onze werkgebieden variëren van het dagelijks rijklaar maken en onderhoud van het wagenpark in het openbaar vervoer voor de gehele provincie Friesland tot het specialistisch reinigen van bv regiewagens op het Mediapark Hilversum, studio’s Aalsmeer, Baarn, Almere en WTC Expo.

Ons team, met meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van techniek, oplossingsgericht werken, communicatie en bedrijfskunde, zet zich in om de werkzaamheden zo effectief mogelijk uit te voeren.

Wij onderscheiden ons door te investeren in duurzame relaties met onze opdrachtgevers, waarbij wij als uitgangspunt hanteren, dat wij een samenwerkingsverband aangaan. Onze expertise op de werkvloer, onze kennis van logistiek en inzichten op het gebied van arbeidsprocessen resulteren in het effectueren van de workflow, besparingen op onnodige handelingen of verbruik van middelen. Wij stellen desgewenst een veiligheidsplan op en investeren op basis van de bewegingen in de arbeidsmarkt.